آخرین خبرها
تور ویتنام ویژه آبان ماه ۹۵

تور ویتنام ویژه آبان ماه ۹۵

تور ویتنام ویژه آبان ماه ۹۵

خدمات تور:

بلیط رفت و برگشت با پرواز قطر و امارات،۷ شب اقامت در هوشی مین،اقامت در هتل های ساحلی با صبحانه،ترانسفر فرودگاهی،بیمه مسافرتی،لیدر فارسی زبان،ویزای ویتنام.

ویزای توریستی ویتنام:

مدت زمان لازم جهت ویزای توریستی ویتنام:

زمان لازم جهت ویزای توریستی ویتنام ۳ هفته می باشد.

هزینه ویزای توریستی که۳ هفته طول می کشد ۱۷۰ دلار می باشد.

مدارک لازم برای گرفتن ویزای توریستی ویتنام:

۱: -پاسپورت مسافر با ۷ ماه اعتبار کامل

۲: دو قطعه عکس رنگی

۳: کپی کارت ملی پشت و رو.

۴: کپی تمامی صفحات شناسامه

۵:گواهی اشتغال به کار به لاتین

۶:مانده حساب به لاتین ۱۰ میلیون برای هر نفر

مشاهده لیست قیمت