آخرین خبرها
ویزای ویتنام

ویزای ویتنام

ویزای توریستی ویتنام:

مدت زمان لازم جهت ویزای توریستی ویتنام:

زمان لازم جهت ویزای توریستی ویتنام 3 هفته می باشد.

هزینه ویزای توریستی که3 هفته طول می کشد 170 دلار می باشد.

ویزای فوری ویتنام:

زمان لازم جهت ویزای فوری ویتنام 2 هفته کاری می باشد.

هزینه ویزای فوری ویتنام که 2 هفته طول می کشد 200 دلار می باشد.

 

مدارک لازم برای گرفتن ویزای توریستی ویتنام:

1: -پاسپورت مسافر با 7 ماه اعتبار کامل

2: دو قطعه عکس رنگی

3: کپی کارت ملی پشت و رو.

4: کپی تمامی صفحات شناسامه

5:گواهی اشتغال به کار به لاتین

6:مانده حساب به لاتین 10 میلیون برای هر نفر

7: آدرس مسافر،شماره تلفن منزل،شماره تلفن محل کار،موبایل