آخرین خبرها
  • ویزای ویتنام

    ویزای ویتنام

    ویزای توریستی ویتنام: مدت زمان لازم جهت ویزای توریستی ویتنام: زمان لازم جهت ویزای توریستی ویتنام 2 هفته می باشد. هزینه ویزای توریستی که 2هفته طول می کشد 160دلار می باشد. ویزای فوری ویتنام: زمان لازم جهت ویزای فوری ویتنام 1 هفته کاری می باشد. هزینه ویزای فوری ویتنام که 2 هفته طول می کشد 200 دلار می باشد.   مدارک لازم برای گرفتن ویزای توریستی ویتنام: 1: -پاسپورت مسافر با 7 ماه اعتبار کامل 2: دو قطعه عکس رنگی 3: کپی کارت ملی پشت و رو. 4: کپی تمامی صفحات شناسامه 5:گواهی اشتغال به کار به لاتین 6:مانده حساب به لاتین 10 میلیون برای هر نفر 7: آدرس مسافر،شماره تلفن منزل،شماره تلفن محل کار،موبایل     ادامه مطلب »
  • نمایش عروسک های خیمه شبازی

    نمایش عروسک های خیمه شبازی

    اصل این نمایش خیمه شب بازی در شمال ویتنام در اطراف خلیج هالونگ برگزار می شود اما این نمایش تقربیا در سرتاسر سایگون برگزار می شود این نمایش آب بازی که توسط هنرمندان ویتنامی طراحی و اجرا می شود بسیار زیباست و علاقمندان زیادی در هنگام سفر به ویتنام این نمایش هنری را می بیینند. آغاز اولیه نمایشنامه به قرن 11 برمیگردد،که قطعات خنده داری را به تصویر می کشد.هم چنین داستان های فولکور ویتنامی از دیگر برنامه های این نمایش است این عروسک های این زیبا از چوب ساخته شده است که البته چون این نمایش در آب برگزار می شود ضد آب است و با لباس های رنگارنگ و زیبا تزیین شده است یکی از مکان های معروف ... ادامه مطلب »
  • پل نور و ستاره

    پل نور و ستاره

  • بازار بن تاناها

    بازار بن تاناها

  • منطقه Pham Ngu Lao

    منطقه Pham Ngu Lao

  • معبد ماریمان هندوها